Menu
0
Rechtstreeks van Fabrikant naar Installateur
Het enige dat je nodig hebt is een KVK nummer
Exclusieve distributeur van München Solar in de Benelux
De hoogste Efficiency met de nieuwste technieken

Codex Solar Solutions - Heinenoord

 

Maak kennis met First Choice Solar Partner: Codex Solar Solutions uit Heinenoord

De Byzantijnse keizer Justinianus bracht anno 529 zijn beroemde wetgeving, de Codex Justinianus uit, waarin hij een bepaling opnam over zonnegebruik. 

De wet stelde dat individuele burgers het recht hadden om gebruik te maken van zonne-energie. Wij bij Codex Solar Solutions staan ook voor dit recht !

Wij vinden dat iedereen recht heeft op deze vorm van groene energie. Daarom is ons statement dan ook:

Zonne-energie voor iedereen

De oude Romeinen wisten al hoe belangrijk de energie van onze zon was voor de inwoners van hun rijk en lieten vastleggen dat elk individu recht had op deze energie.

Ook u heeft dat recht, en wij van Codex Solar Solutions , een jong en dynamisch bedrijf , gespecialiseerd in het plaatsen van Photo Voltaic systemen waarbij energie wordt opgewekt uit licht, helpen u graag om hier gebruik van te maken .

Wij werken volgens de laatste NEN 1010 normering.

Onze duurzame manier van energie opwekken vindt steeds meer zijn weg in de Nederlandse huishoudens en is niet alleen beter voor de omgeving maar is ook financieel zeer aantrekkelijk !

Wilt u ook gebruik maken van uw recht op zonne-energie , neem dan contact met ons op en samen bekijken we uw specifieke situatie, want elk gebouw vraagt om een eigen aanpak.

Bezoek de website van deze partner: www.codexsolar.nl

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€--,--