Menu
0
Rechtstreeks van Fabrikant naar Installateur
Het enige dat je nodig hebt is een KVK nummer
Exclusieve distributeur van München Solar in de Benelux
De hoogste Efficiency met de nieuwste technieken

Het Zonnepanelenhuis - Ommen

 

Maak kennis met First Choice Solar Partner: Het Zonnepanelenhuis uit Ommen

ZONNEPANELEN ZONDER EIGEN INVESTERING

Snel en simpel geregeld zonder extra kosten

 

Het zonnepanelenhuis is als specialist in het installeren van efficiënte duurzame projecten voor zowel zonnestroom alsmede gasbesparende produkten aktief in de regio’s Groningen,Friesland,Drenthe,Overijssel,Gelderland,Brabant,en Flevoland.

 

UNIEK BETAALCONCEPT.

Bij Het Zonnepanelenhuis is het dankzei ons unieke betaalconcept mogelijk zonnepanelen zonder eigen investering te bekostigen.dit heel eenvoudig mogelijk gemaakt door de besparing die u realiseert op uw energienota.Zo maken wij zonnestroom voor iedereen mogelijk.

U behoeft dus geen eigen spaargeld te hebben om zonnepanelen/gasbesparende produkten voor uw woning te kunnen realiseren.

 

WILT U MEER WETEN ?

Wij maken graag met een van onze adviseurs een afspraak bij u op locatie waarbij deze vervolgens met u de mogelijkheden voor u persoonlijke situatie bespreekt.

 

HOE WERKT HET?

Tijdens het vrijblijvende advise gesprek gaat onze adviseur samen met u aan de hand van uw energie-verbruik en persoonlijke situatie de mogelijkheden over het opwekken van zone-energie en gasbesparende produkten bespreken.Onze adviseurs nemen hiervoor ruimschoots de tijd teneinde zo aan u betrouwbaar en transparent advies/offerte op maat te kunnen aanbieden.Bij aanvaarding van de offerte regelen wij alles, en leveren wij in overleg met u uw nieuwe installatie complete werkend binnen de afgesproken periode, u heeft er geen omkijken naar.

 

WAT LEVERT HET OP?

Stijgende energieprijzen en dalende kosten voor een complete zonnepanelen installatie zorgen er voor  dat de terugverdientijd van zonnepanelen korter is geworden.Hierdoor is uw Financielle rendement op een dergelijke investering veel hoger dan wanneer u dit bedrag tegen de huidige rente max 1% op de spaarbank zet.

Hetgeen inhoudt dat u mede hierdoor met zonnepanelen al gauw een rendement kunt behalen van zo’n 8% op uw spaargeld.

 

WANT ALS U NU UW ENERGIENOTA KUNT BEKOSTIGEN KUNT UW OOK ZONNEPANELEN BEKOSTIGEN.

 

Ga naar onze website: WWW.HETZONNEPANELENHUIS.NL en maak een afspraak

                                        EN PAK DIE €700,- CASHBACK!

Bezoek de website van deze partner: WWW.HETZONNEPANELENHUIS.NL

 

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal excl. btw:€--,--