0

 

Veelgestelde vragen

 

Is First Choice Solar BV echt een Nederlands bedrijf?
Ja! First Choice Solar BV is gevestigd in Almere, heeft een Nederlands KVK nummer, een Nederlandse directie en Nederlandse werknemers!

 

Worden de First Choice Solar zonnepanelen echt in Nederland, door Nederlanders ontworpen?
Ja! De zonnepanelen van First Choice Solar zijn geen standaard zonnepanelen uit een standaard-fabriek met een andere sticker.
De zonnepanelen van First Choice Solar worden geproduceerd volgens onze eigen specificaties.

 

Hoe werkt het met de garanties van First Choice Solar?
Omdat First Choice Solar een Nederlands bedrijf is bent u goed beschermd.
Wij dienen ons simpelweg aan de Nederlandse wet te houden en een ‘deugdelijk product’ te leveren.
U kunt er dan ook op rekenen dat er tijdens de garantieperiode nooit moeilijk wordt gedaan over het oplossen van uw klacht.

 

Wat is er bijzonder aan First Choice Zonnepanelen?
"Het verbaasde mij al jaren dat alle zonnepanelen die ik mijn klanten kon leveren allemaal ontworpen zijn voor zonnige omstandigheden."
Aan het woord is Laurens Knapen, CEO van First Choice Solar. "Natuurlijk is er maar één zon, maar de manier waarop het zonlicht het aardoppervlakte bereikt is in Nederland echt niet
vergelijkbaar met zonnige omstandigheden waarvoor bijna alle zonnepanelen zijn ontworpen.
Door een aantal kleine aanpassingen aan de wijze waarop onze zonnecellen worden geproduceerd, de samenstelling van het glas en de coating kan je invloed uitoefenen op de opbrengst
onder verschillende omstandigheden.
Dat is precies wat First Choice Solar doet. Onze zonnepanelen worden geproduceerd volgens onze specificaties waardoor deze beter presteren onder Nederlandse
omstandigheden dan ‘gewone’ zonnepanelen.

 

Waar worden First Choice Solar zonnepanelen gemaakt?
Zoals alle zonnepanelen van alle grote merken die niet duurder mogen zijn dan nodig, worden de zonnepanelen van First Choice Solar gemaakt in de Chinese provincie Zhejiang.
Hier worden zonnepanelen gefabriceerd volgens de door ons opgegeven specificaties.
De fabriek beschikt over een volledig gerobotiseerde productielijn met de hoogst mogelijke kwaliteitscontrole.
Ieder paneel wordt apart getest, visueel geïnspecteerd, en voorzien van een uniek serienummer.

 

Waar kan ik First Choice Solar zonnepanelen kopen?

Bent u installateur? Iedere installateur kan zich aansluiten bij ons dealernetwerk en onze zonnepanelen rechtstreeks, zonder tussenkomst van een groothandel, kopen.
Registreer eerst zelf een account op de website en neem daarna contact op met onze klantenservice om het account te laten goedkeuren.

Bent u consument? Dan verwijzen wij graag naar een dealer in uw regio. Wilt u weten wie er in uw omgeving First Choice Solar zonnepanelen verkoopt?
Stuur een e-mail, of bel rechtstreeks met ons vaste nummer.

 

Wie zitten er achter First Choice Solar?
First Choice Solar is een samenwerking van:

Laurens Knapen: CEO van de Solar Shops groep waaronder naast First Choice Solar ook Green Guys, Solar Bouwmarkt, Green Guys Installaties en Budget Solar vallen.
Met bijna 10 jaar ervaring in de branche wordt zijn expertise vaak gevraagd en geeft hij technische trainingen aan installateurs bij diverse merken en groothandels.

Vivian Liu: Managing Director van GL Link. Met haar uitgebreide netwerk in China legt zij de juiste contacten en weet zij precies welke fabrikanten aan de hoge en
afwijkende eisen van First Choice Solar kunnen voldoen.

Gerard Holtland: General Manager van de Solar Shops groep. Met 32 jaar ervaring op het hoogste niveau in de internationale transport en logistiek van waardegoederen,
weet hij als geen ander hoe we de panelen op tijd in de Benelux bij onze klanten krijgen.

Robin Knapen: IT specialist bij de Solar Shops groep. Met zijn 20 jaar de jongste, snelst groeiende ondernemer in de solar branche.
Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij al meer dan 4 jaar ervaring met zonne-energie en gaat zijn kennis veel verder dan zijn leeftijd doet vermoeden.

Selik Marcelissen: Als onze enthousiaste bedrijfsontwikkelaar bevindt hij zich in de gehele linie van First Choice Solar.
Accountmanagement, procesoptimalisatie, voorraadbeheer, hij is op vele vlakken actief. Met zijn inzet, draagt hij substantieel bij aan het bedrijf.