0


Ontdek First Choice Solar en de IBC Technologie
voor A-Kwaliteit Zonnepanelen

First Choice Solar biedt nu eindelijk de mogelijkheid om hoogwaardige zonnepanelen aan te schaffen, ondersteund door eenNederlandse leverancier met maarliefst 30 jaar productgarantie.
Als een 100% Nederlands bedrijf met een uitgebreide ervaring in zonne-energie, werken we in samenwerking met vooraanstaande experts aan een product waar we trots op zijn.

Kwaliteit voorop

Onze zonnepanelen worden ontwikkeld en geproduceerd onder nauw toezicht van onze eigen experts, die beschikken over jarenlange ervaring en die als geen ander weten hoe belangrijk
kwaliteit is. We houden bij de ontwikkeling rekening met de typisch Nederlandse omstandigheden, waarbij de samenstelling van de zonnecellen zijn afgestemd
op 40% zonlicht en 60% diffuus licht, zoals dat op onze lengtegraad voorkomt. Of het nu een snikhete zomerdag is of een grijze herfstdag, onze panelen presteren altijd optimaal.
Ze zijn ontworpen om uit te blinken onder de meest extreme temperaturen en zelfs bestand te zijn tegen een flinke hagelbui.
We gebruiken alleen de beste materialen die voorhanden zijn tijdens het productieproces.

 

Het First Choice Solar 400WP Full Black IBC zonnepaneel

Ons 400WP Full Black zonnepaneel is voorzien van de revolutionaire IBC technologie (Interdigitated-Back-Contact). Deze geavanceerde back-contact technologie verhoogt de efficiëntie van de zonnecellen door het elimineren van busbars aan de voorzijde van de zonnecellen. Daarnaast biedt dit paneel een prachtig esthetisch geheel doordat het volledig zwart is, en het tevens de best verkrijgbare cel ter wereld is. Met een opbrengst van meer dan 91% na 30 jaar, overstijgt dit ruimschoots de marktstandaard.


Voordelen van de IBC Technologie:

  • 8% meer oppervlakte beschikbaar voor zoninstraling door het ontbreken van busbars
  • Ruim 30WP meer vermogen op hetzelfde oppervlak vergeleken met conventionele zonnepanelen
  • Eliminatie van micro-cracks en degradatie die doorgaans worden veroorzaakt door busbars
  • Geen noodzaak tot solderen op hoge temperatuur van busbars tijdens het productieproces, wat resulteert in minder degradatie en een verwachte levensduur tot wel 30 jaar
  • 30 jaar productgarantie met gegarandeerd meer dan 91% opbrengst na 30 jaar
  • Loodvrije soldeerverbindingen
  • Strakke uitstraling door het ontbreken van busbars aan de zichtzijde van de panelen

 

 

Maak de Slimme Keuze met IBC Technologie van First Choice Solar

Investeer in de toekomst met onze geavanceerde en betrouwbare zonnepanelen, ondersteund door de IBC Technologie van First Choice Solar.
Ontdek de voordelen van onze Nederlandse kwaliteitsgarantie en geniet van 30 jaar productgarantie.
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe onze IBC-technologie uw energiebehoeften kan vervullen.

Kies First Choice Solar voor een stralende en duurzame energietoekomst met efficiënte zonnepanelen die er ook nog eens superstrak uitzien!