0

First Choice Solar 410WP Full Black MWT FCS410FB-MWT132Q

Productomschrijving

First Choice Solar 410 WP Full Black

Eindelijk is het mogelijk om een A-Kwaliteit zonnepaneel te kopen waar een Nederlandse leverancier instaat voor de kwaliteit en maar liefst 30 jaar productgarantie. First Choice Solar is een 100% Nederlands bedrijf met jarenlange ervaring in zonne-energie.

Wij ontwikkelen in samenwerking met de beste experts een product waar we trots op zijn.
Al onze zonnepanelen worden ontwikkeld en geproduceerd onder auspiciën van onze eigen experts. Met hun jarenlange ervaring weten zij als geen ander hoe belangrijk kwaliteit is.

Bij de ontwikkeling wordt rekening gehouden met de typisch Nederlandse omstandigheden. De samenstelling van de zonnecellen en het glas houden rekening met 40% zonlicht en 60% diffuus licht, zoals dat op onze lengtegraad voorkomt. Of het nu een snikhete zomerdag is of een grijze herfstdag; onze panelen presteren altijd optimaal. Er wordt rekening gehouden met de prestaties onder de meest extreme temperaturen en ook tegen een flinke hagelbui zijn onze panelen bestand. Tijdens de productie wordt gebruik gemaakt van de beste materialen die voorhanden zijn.

Het First Choice Solar 410WP Full Black zonnepaneel heeft dankzij de nieuwe MWT technologie de hoogste efficiency op een kleiner oppervlak.

MWT Technologie in een notendop

MWT staat voor Metal Wrap Through. Het is een geavanceerde back-contact technologie die de efficiency van de zonnecellen verhoogt door het elimineren van de busbars (de zichtbare geleiders) aan de voorzijde van de zonnecellen. Met een precisie-laser worden er in de zonnecel kleine gaatjes gebrand, waardoor de metaaldraden over de plus-zijde naar de achterkant van de cel worden geleid (Metal Wrap Through). Zowel de positieve als de negatieve elektrodes zitten daardoor op de achterzijde van de zonnecel.

  • Zonder busbars is er ruim 3% meer oppervlakte beschikbaar voor zoninstraling
  • Ruim 15WP meer vermogen op hetzelfde oppervlakte dan conventionele zonnepanelen
  • Eliminatie van micro-cracks en degradatie die normaliter worden veroorzaakt door de busbars
  • Tijdens het productieproces is solderen op hoge temperatuur van busbars niet noodzakelijk zoals bij conventionele zonnepanelen, waardoor er minder degradatie is en de verwachte levensduur wordt opgerekt tot wel 30 jaar.
  • 30 jaar product garantie en na 30 jaar gegarandeerd nog meer dan 85% opbrengst
  • Geen soldeerverbindingen, dus loodvrij
  • Door het ontbreken van busbars aan de zichtzijde zien de panelen er superstrak uit

 

Productspecificaties

Type Nummer
FCS410FB-MWT132Q
Cell Kleur
Zwart
Backsheet Kleur
Full Black
Frame Kleur
Zwart
Cell
Metal Wrap Trough
WP Vermogen
410 WP
Formaat
1889 X 1035 X 30
Gewicht
21 Kg
Product Garantie
30 Jaar
Vermogen Garantie
85,45% over 30 jaar
Aantal panelen per pallet
36
Aantal panelen per container
864

Previously viewed