0

First Choice Solar 400WP Full Black IBC FCS400FB-IBC120N

Productomschrijving

First Choice Solar 400 WP Full Black IBC

Eindelijk is het mogelijk om een A-Kwaliteit zonnepaneel te kopen waar een Nederlandse leverancier instaat voor de kwaliteit en maar liefst 30 jaar productgarantie. First Choice Solar is een 100% Nederlands bedrijf met jarenlange ervaring in zonne-energie.

Wij ontwikkelen in samenwerking met de beste experts een product waar we trots op zijn.
Al onze zonnepanelen worden ontwikkeld en geproduceerd onder auspiciën van onze eigen experts. Met hun jarenlange ervaring weten zij als geen ander hoe belangrijk kwaliteit is.

Bij de ontwikkeling wordt rekening gehouden met de typisch Nederlandse omstandigheden. De samenstelling van de zonnecellen en het glas houden rekening met 40% zonlicht en 60% diffuus licht, zoals dat op onze lengtegraad voorkomt. Of het nu een snikhete zomerdag is of een grijze herfstdag; onze panelen presteren altijd optimaal. Er wordt rekening gehouden met de prestaties onder de meest extreme temperaturen en ook tegen een flinke hagelbui zijn onze panelen bestand. Tijdens de productie wordt gebruik gemaakt van de beste materialen die voorhanden zijn.

Het First Choice Solar 400WP Full Black zonnepaneel heeft dankzij de nieuwe IBC technologie de hoogste efficiency op een kleiner oppervlak.

IBC Technologie in een notendop

IBC staat voor Interdigited-Back-Contact. Het is een geavanceerde back-contact technologie die de efficiëntie van de zonnecellen verhoogt door het elimineren van de busbars (de zichtbare geleiders) aan de voorzijde van de zonnecellen. Daarnaast zorgt deze cel voor een prachtig esthetisch geheel aangezien het paneel volledig zwart is, en is dit de best verkrijgbare cel ter wereld. Meer dan 91% opbrengst na 30 jaar is ver boven de marktstandaard.

  • Zonder busbars is er ruim 8% meer oppervlakte beschikbaar voor zoninstraling
  • Ruim 30WP meer vermogen op hetzelfde oppervlakte dan conventionele zonnepanelen
  • Eliminatie van micro-cracks en degradatie die normaliter worden veroorzaakt door de busbars
  • Tijdens het productieproces is solderen op hoge temperatuur van busbars niet noodzakelijk zoals bij conventionele zonnepanelen, waardoor er minder degradatie is en de verwachte levensduur wordt opgerekt tot wel 30 jaar.
  • 30 jaar product garantie en na 30 jaar gegarandeerd nog meer dan 91% opbrengst
  • Geen soldeerverbindingen, dus loodvrij
  • Door het ontbreken van busbars aan de zichtzijde zien de panelen er super strak uit!

Productspecificaties

Type Nummer
FCS400FB-IBC120N
Cell Kleur
Zwart
Backsheet Kleur
Full Black
Frame Kleur
Zwart
Cell
Interdigitated Back Contact
WP Vermogen
400 WP
Formaat
1727 X 1039 X 30
Gewicht
20 Kg
Product Garantie
30 Jaar
Vermogen Garantie
91,75% over 30 jaar
Aantal panelen per pallet
36
Aantal panelen per container
864

Previously viewed